Green Sugar green ice tea

Green Sugar ice tea

Ice Tea home made of vanuit de supermarkt is een wereld van verschil. Niet alleen smaakt het veel beter, het bevat bovendien geen suiker. Deze ice tea maken wij zelf regelmatig  Het is  zoveel lekkerder dan welk merk uit de supermarkt dan ook. En dan natuurlijk met Green Sugar, zodat het ook nog eens suikervij is. Je vraagt je echt af waarom er zoveel suiker zit in de gekochte Ice Tea. Voor de smaak is het in ieder geval niet!

kijk hier voor het recept van de Green Sugar ice tea

Bereidingstijd: 5 minuten (echter wel laten afkoelen in de koelkast)

Benodigdheden:

Bereiding:

Breng 1 liter water aan de kook en voeg daar de thee aan toe. Hoeveel thee u gebruikt,  hangt er helemaal van af hoe sterk u de thee wilt hebben. Zelf gebruiken wij 2 theezakjes voor 1 liter. Laat de thee  ongeveer 3 - 5 minuten trekken.

Snij in de tussentijd de limes in vieren. Voeg wanneer de thee klaar is de Green Sugar toe en roer deze totdat de suiker is opgelost. Vervolgens de lime toevoegen en in de koelkast zetten om te laten afkoelen.

Bij het serveren kunt u nog een paar ijsblokjes en een stukje lime aan de ice tea toevoegen om het helemaal af te maken.

Green Sugar coconut lime virgin mojito

Green Sugar coconut lemong virgin mojito

Heerlijk voor een warme dag. Deze Coconut lemon virgin mojito is een vegan drankje. Zeer lekker en in slechts een paar minuten klaar. Misschien is het beter direct iets extra te maken en in de koelkast te zetten.

kijk hier voor het recept van de Coconut lemon virgin mojito

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden:

1/2 kopje kokosmelk

1 lime

0,3 liter water

20 munt blaadjes

1 eetlepel Green Sugar (poeder of kristal)

ijsklontjes

 

Bereiding:

Pers het sap uit de lime en doe dit in de blender (geen blender, dan gewoon in een kan en met een lepel mengen). Doe hier vervolgens de kokosmelk, de muntblaadjes, het water, de Green Sugar en de ijsklontjes bij. Even een minuut in de blender (of totdat het geheel goed gemixt is en de ijsklontjes zijn opgelost). Verdeel vervolgens over een aantal glazen eventueel nog een paar schijfjes lime ter decoratie toevoegen en klaar!

Ideaal op een warme dag!

 

Green Sugar ijs met chiazaad

Green Sugar ijs met chiazaad

Waarschijnlijk het gezondste ijsje ooit. Niet alleen suikervrij, 100% vegan en bovendien zit chiazaad  vol omega 3, mineralen en proteïnen. Dit is een ijsje waar u er gerust nog eentje extra van kunt eten. Bovendien zeer eenvoudig om te maken.

Klik hier voor het recept van Green Sugar ijs met aardbeien en chiazaad

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden:

Bereiding:

Was en snij de aardbeien in kleine stukjes. Doe vervolgens alle ingrediënten in een grote kom en meng deze goed door elkaar.  Zet de kom vervolgens 4 uur in de koelkast (Het chiazaad neemt het vocht op en het mengsel wordt een soort van pudding).

Doe vervolgens het mengsel in ijsvormen en leg deze in de vriezer. Laat deze een aantal uren in de vriezer totdat deze hard zijn geworden. Afhankelijk van de grote van de ijsvormen zal dit ongeveer 3 uur duren.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de pudding direct uit de koelkast te eten en er geen ijs van te maken. Dit smaakt ook prima.

De keuze is aan u. In ieder geval, eet smakelijk!