Green Sugar

Green Sugar - uniek in de Benelux!

Green Sugar is als merk geregistreerd in de Europese Unie als een 100% natuurlijk product, met 0 calorieën en 0 glycemische index. Het bestaat uit twee ingrediënten: het stevia rebaudiana-extract en erytritol. Het unieke is de smaak, waarbij de smaak van suiker tot in perfectie wordt benaderd, zonder de bittere stevia nasmaak.

Green Sugar - geen genetisch gemodificeerde ingrediënten!

Gegarandeerd GMO vrij. Dit geldt voor zowel de stevia rebaudiana A als de erythritol. Wij werken met de beste en meest vooraanstaande producenten zodat wij dit absoluut kunnen garanderen.

Green Sugar - zeer zuivere stevia!

De stevia in Green Sugar is de stevia rebaudiana A, met de hoogst haalbare zuiverheid. De zuiverheid is van groot belang. Niet alleen de voordelen voor uw gezondheid worden zo gewaarborgd,  maar het is ook uitermate belangrijk voor een goede smaak. Deze zuiverheid maakt Green Sugar de gezondste en lekkerste suikervervanger die u kunt vinden.

Het winnen van de stevia rebaudiana extract is een tijdrovend proces, waarbij gebruikt wordt van heet water. Er komen geen chemicaliën aan te pas. Het is daardoor een 100% natuurlijk product.

Green Sugar Stevia proces
Het proces ter verkrijging van Stevia

Green Sugar bevat een zeer uitzonderlijke kwaliteit erythritol.

Erythritol wordt verkregen door een proces van natuurlijke gisting van GMO vrije maïs, met behulp van het natuurlijke, niet-pathogene micro-organisme Moniliella pollinis. Erythritol heeft van nature een zoete en frisse smaak. Het is echter wel minder zoet dan suiker.

De combinatie van beide ingrediënten, in de juiste hoeveelheden, geeft de unieke smaak die het beste te vergelijken is met suiker.

Stabiele smaak zonder de bitterheid van stevia.

In tegenstelling tot veel zoetstoffen, die gebaseerd zijn op stevia, is de smaak van Green Sugar stabiel. Hierdoor verandert het niet de smaak (met de specifieke bitterheid van stevia) van gerechten waarin het wordt gebruikt, zelfs niet bij het koken of bakken bij hoge temperaturen.

Om dit smaakprofiel en de stabiliteit daarvan te bereiken was geen eenvoudig proces. Hier is dan ook meer dan 2 jaar aan gewerkt.

Zo kunt u dit product dus  gebruiken voor al uw favoriete recepten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de smaak wordt aangetast. Behalve het genieten van de originele smaak kunt u ook genieten zonder calorieën.

De 10 gezondheidsbevorderende effecten van Green Sugar.

Een goede kwaliteit en zuivere stevia in combinatie met erythritol heeft veel gezondheidsvoordelen:

  1. Handhaaft de balans van de bloedsuikerspiegel.
  2. Stimuleert de insulineafscheiding.
  3. Ondersteunt het maag-darm mechanisme.
  4. Stimuleert de hersenactiviteit.
  5. Vermindert de hunkering naar zoetigheid en de eetlust.
  6. Regelt de bloeddruk.
  7. Vermindert de behoefte aan roken.
  8. Heeft een antibacteriële en antiflamatore werking.
  9. Veroorzaakt geen gaatjes in tanden en kiezen.
  10. Heeft niet het kankerverwekkende risico zoals sommige synthetische zoetstoffen.

Green Sugar, meer dan alleen suikervervangers.

Green Sugar leent zich uitstekend als basis voor andere producten.  Hieronder ziet u een selectie van producten van onze huidige producten op basis van Green Sugar. Wij kunnen u ook alvast vertellen dat het hier niet bij blijft.

Volg ons ook op Facebook