oktober 16, 2017 Jam zonder suiker

Jam zonder suiker Green Sugar geleisuiker

Jam zonder suiker.

Jam zonder suiker, met toch een lekkere zoete smaak? Dit is nu echt super eenvoudig. En nu is er de nieuwe 340 g verpakking van de Green Sugar geleisuiker, genoeg voor wel  2 kg fruit! Zo kunt u in 1 keer jam maken maken waar u weken of misschien wel  maanden mee vooruit kunt.

Jam zonder suiker smaakt nog beter dan de jam boordevol suiker.

Niet alleen dat uw eigengemaakte jam zonder suiker uiteraard vele malen gezonder is, het smaakt ook nog eens veel beter. Dit omdat u vers fruit in de jam verwerkt en dus geen jam heeft op basis van concentraat of maar een klein percentage fruit. En dat proeft u!  Bovendien is de samenstelling van de Green Sugar geleisuiker zodanig dat het percentage stevia tot het minimum is beperkt en u dus absoluut geen stevia smaak in uw jam proeft.

Waaruit bestaat de Green Sugar geleisuiker?

Green Sugar bestaat uit erythritol en stevia. Deze beide ingrediënten zijn zeer zuiver en 100% natuurlijk. Aan de smaak is jarenlang gewerkt om te voorkomen dat er een stevia smaak ontstaat. Daarom durven wij te zeggen dat u geen betere suikervervanger dan Green Sugar zult vinden Niet qua ingrediënten en niet qua smaak. Wij werken alleen met de allerbeste leveranciers. Waar sommige aanbieders in zee gaan met Chinese leveranciers, doen wij dat expliciet niet.  Ethiek is voor ons belangrijk dus wij gaan geen ingrediënten gebruiken vanuit het land van de vervuilde babyvoeding.  Green Sugar bevat geen calorieën en geen netto koolhydraten.

In de Green Sugar geleisuiker zit naast de Green Sugar ook agar agar. Dit is een natuurlijk bindmiddel dat belangrijk is voor de structuur van de jam. Behalve dat agar agar een natuurlijk product is, bevat het bovendien zeer weinig calorieën. Bovendien bevat agar agar geen suiker.

De combinatie van Green Sugar en agar agar is dus een 100% natuurlijke geleisuiker, waarmee u een heerlijke jam kunt maken zonder dat u suiker toevoegt.

De beste tijd om zelf jam te maken

Uiteraard is het fruitseizoen de beste tijd om zelf jam te maken. Het fruitseizoen is echter zeer lang omdat verschillende soorten fruit allemaal een ander seizoen hebben. Zo kunt u vroeger in het jaar een heerlijke aardbeienjam maken en in de herfst een overheerlijke pruimenjam of een bosbessenjam. En daar tussenin zijn er nog vele, vele ander mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook nog eens het fruit invriezen en er later een jam van maken.

Wilt u ook graag uw eigen en gezonde jam maken kijk dan snel op onze winkelpagina. Wij bieden de Green Sugar geleisuiker in 2 verschillende verpakkingen aan. De 170 g voor het jam maken van 1 kg fruit en de 340 g voor 2 kg fruit.

Wanneer u eenmaal de jam geproefd heeft wilt u nooit meer iets anders!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *