Green Sugar roomboter biscuits

Green Sugar roomboter biscuits

Green Sugar roomboter biscuits. Eenvoudig, snel en lekker. Eenvoudig te variëren naar eigen smaak, met bijvoorbeeld frambozen of bosbessen. Ideaal voor als u bezoek krijgt, maar ook kinderen zullen hiervan genieten. Met Green Sugar wordt het een verantwoord tussendoortje. En bent u creatief, probeer de biscuits in verschillende te maken.

Klik hier voor het recept van de Green Sugar roomboter biscuits

Bereidingstijd:

Benodigdheden:

Optioneel: rum extract,  jam of bosbessen.

Bereiding:

Doe de Green Sugar (calorieën, 100% natuurlijk), de boteren, eieren en  en vanillesuiker in een grote kom. Meng vervolgens totdat er een gladde pasta ontstaat. Voeg vervolgens de bloem en het bakpoeder toe. Om te variëren kunt u eventueel rum extract of jam toevoegen.

Vervolgens het geheel goed kneden en laat ongeveer een half uur rusten. Rol het deeg uit op een stuk bakpapier en snijd in uw favoriete vorm.   Eventueel kunt u nog een paar bosbessen of bijvoorbeeld frambozen jam op de koekjes doen om deze nog lekkerder te maken.

Leg de koekjes op een bakplaat en doe deze in een voorverwarmde oven op 160 graden en laat vervolgens ongeveer een half uur bakken. Super eenvoudig, maar absoluut onweerstaanbaar.

Vergeet niet de koekjes met anderen te delen!

Green Sugar Kruisbessen biscuits

Green Sugar Kruisbessen biscuits

Alleen al de geur van zelf gebakken koekjes in u huis is in reden om dit recept uit te proberen. En dan zijn deze ook nog eens superlekker. Zijn kruisbessen te zuur voor u, daar hebben we de Green Sugar voor. U kunt er gerust een extra lepel Green Sugar aan toevoegen

Klik hier voor het recept van de Green Sugar kruisbessen biscuits

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden:

 • 150 g volkoren bloem
 • 150 g  havervlokken
 • 200 g boter
 • 1 eetlepel bakmeel
 • 2 eetlepels kruisbessen
 • 100 g Green Sugar

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een schaal, waarbij de boter zacht dient te zijn (kamertemperatuur).  Meng totdat er een homogene substantie ontstaat, die er enigszins zanderig uitziet.

Maak vervolgens  kleine deegballetjes en maak deze plat met de handpalm. Plaats deze vervolgens op een bakplaat bekleed met bakpapier. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes omdat deze rijzen tijdens het bakken. Doe de bakplaat in de voorverwarmde oven (medium stand) totdat de rand van de koekjes een goudgele kleur hebben.

Haal vervolgens uit de oven en laat de koekjes afkoelen. Heerlijk bij een glas melk, kop koffie of thee. Of gewoon als een snack tussendoor

Green Sugar walnoten en frambozen friands

Green Sugar walnoten en frambozen friands

Of u nu indruk wilt maken op gasten, of er gewoon zelf van wilt genieten, deze koekjes zijn altijd een succes. Er is een risico dat wanneer u deze koekjes heeft gemaakt deze niet meer wilt delen met uw gasten. Of dat deze al op zijn voordat uw gasten arriveren.

Klik hier voor het recept van de walnoten en frambozen friands

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden:

 • 3 eiwitten
 • 100 g walnoten
 • 75 g boter (gesmolten en afgekoeld)
 • 25 g bloem (wit)
 • 80 g Green Sugar
 • 1 theelepel vanille extract

En voor de decoratie:

 • 1 eetlepel Green Sugar
 • Frambozen (of ander fruit)
 • walnoten

Bereiding:

Doe de eiwitten in een schaal en klop deze totdat er een licht schuim ontstaat.  Meng in een andere schaal de walnoten, boter bloem, Green Sugar en vanille extract.  Voeg hier vervolgens het eiwit mengsels aan toe.

Verdeel vervolgens dit mengsels over 5 muffinvormen en decoreer deze met de frambozen en walnoten. Zet deze muffinvormen 12 minuten  in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Laat vervolgens afkoelen en strooi er nog wat Green Sugar (poeder)suiker over. Eet smakelijk!