Over ons

Natural Sweet

Dezelfde smaak, maar dan zonder of in ieder geval veel minder suiker? Waarom zit er zoveel suiker in zoveel producten?

Deze vragen liggen ten grondslag aan de oprichting van Natural Sweet. Ons streven is mensen die bewust met hun voeding omgaan meer keuze  aan gezonde producten te bieden.

Een droom die is uitgekomen

Als medeoprichter van Natural Sweet is mijn droom uitgekomen. Natural Sweet biedt producten aan, die het verschil kunnen maken voor mensen. Al mijn normen en waarden op gebied van ethiek kan ik kwijt bij Natural Sweet. Wij zullen dus niet zomaar elk product in ons assortiment opnemen, het moet ten alle tijden aan onze standaarden voldoen. En met Natural Sweet hebben wij deze keuze en kan ik mijn droom in vervulling brengen. Alleen producten op de markt brengen waar wij achter staan. Niet de druk van bijvoorbeeld de multinationals om doelstellingen te halen, maar het belang van de consument voorop stellen.

 

Naturals Sweet

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voor mij erg belangrijk. Maar lekker eten is ook een van mijn hobby’s. Met de producten van Natural Sweet heb ik dit goed kunnen combineren. En na een tijdje te hebben gewerkt met onze eigen producten realiseer je jezelf dat gerechten uit eigen keuken zoveel lekkerder smaken. En dat ook nog eens met minder calorieën en zonder onbekende toevoegingen. Natural Sweet heeft mijn leven verandert, het heeft een boost gegeven aan mijn levensstijl!

Heeft u vragen of suggesties, dan kunt u mij altijd bereiken op het E-mail adres: Edwin.Petersen@naturalsweet.nl. Bellen of een whatsapp kan uiteraard ook, daarvoor kunt u het nummer 06-24500020 gebruiken.