Green Sugar ice tea

Green Sugar ice tea

Ice Tea home made of vanuit de supermarkt is een wereld van verschil. Niet alleen smaakt het veel beter, het bevat bovendien geen suiker. Deze ice tea maken wij zelf regelmatig  Het is  zoveel lekkerder dan welk merk uit de supermarkt dan ook. En dan natuurlijk met Green Sugar, zodat het ook nog eens suikervij is. Je vraagt je echt af waarom er zoveel suiker zit in de gekochte Ice Tea. Voor de smaak is het in ieder geval niet! kijk hier voor het recept van de Green Sugar ice tea

Bereidingstijd: 5 minuten (echter wel laten afkoelen in de koelkast)

Benodigdheden:

Bereiding:

Breng 1 liter water aan de kook en voeg daar de thee aan toe. Hoeveel thee u gebruikt,  hangt er helemaal van af hoe sterk u de thee wilt hebben. Zelf gebruiken wij 2 theezakjes voor 1 liter. Laat de thee  ongeveer 3 - 5 minuten trekken.

Snij in de tussentijd de limes in vieren. Voeg wanneer de thee klaar is de Green Sugar toe en roer deze totdat de suiker is opgelost. Vervolgens de lime toevoegen en in de koelkast zetten om te laten afkoelen.

Bij het serveren kunt u nog een paar ijsblokjes en een stukje lime aan de ice tea toevoegen om het helemaal af te maken.

Green Sugar coconut lime virgin mojito

Green Sugar coconut lime virgin mojito

Heerlijk voor een warme dag. Deze Coconut lemon virgin mojito is een vegan drankje. Zeer lekker en in slechts een paar minuten klaar. Misschien is het beter direct iets extra te maken en in de koelkast te zetten.

kijk hier voor het recept van de Coconut lemon virgin mojito

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden:

1/2 kopje kokosmelk

1 lime

0,3 liter water

20 munt blaadjes

1 eetlepel Green Sugar (poeder of kristal)

ijsklontjes

 

Bereiding:

Pers het sap uit de lime en doe dit in de blender (geen blender, dan gewoon in een kan en met een lepel mengen). Doe hier vervolgens de kokosmelk, de muntblaadjes, het water, de Green Sugar en de ijsklontjes bij. Even een minuut in de blender (of totdat het geheel goed gemixt is en de ijsklontjes zijn opgelost). Verdeel vervolgens over een aantal glazen eventueel nog een paar schijfjes lime ter decoratie toevoegen en klaar!

Ideaal op een warme dag!

 

Green Sugar frambozen milkshake

Green Sugar frambozen milkshake

Of het nu warm of koud is, er gaat niks boven een milkshake op basis van echt fruit. Houdt u van milkshakes, maar houdt u niet van de calorieën en suiker die er in overvloed inzitten? Dan is dit de oplossing. De ingrediënten: melk, frambozen en Green Sugar. Kan het nog gemakkelijker?

Klik hier voor het recept van de Green Sugar frambozen milkshake

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden:

Bereiding:

Stop de Frambozen met de Green Sugar in een blender en mix totdat er een pasta achtige substantie ontstaat. Voeg de melk toe in de blender en nog even mixen en de gezonde en lekkere milkshake is klaar!

Green Sugar meloen & sinaasappel limonade

Green Sugar meloen & sinaasappel limonade

Een heerlijk drankje met weinig calorieën? Probeer dan dit recept. Smaakt zoveel beter dan een fles frisdrank of wat u ook kan kopen in de supermarkt. En aangezien het zoete karakter wordt verkregen door de Green Sugar, is het ook nog eens supergezond!

Klik hier voor het recept van de Meloen & sinaasappel limonade

Benodigdheden:

Pers de sinaasappels. Stop de meloen in een blender en  voeg het sap van de sinaasappels toe. Leg een paar stukjes meloen apart om later in het glas te stoppen. Voeg vervolgens Green Sugar toe, naar gelang hoe zoet u het wilt hebben. Voeg vervolgens het water toe om het geheel een fris karakter te geven. Serveer met een paar ijsblokjes, een muntblaadje en een stukje meloen

Green Sugar gember & nectarine limonade

Green Sugar nectarine & gember limonade

Misschien een wat meer ongebruikelijke combinatie, maar daarom niet minder lekker. Bovendien een echte vitamine boost. Verras uw gasten, kinderen of uzelf met deze frisse limonade.

Klik hier voor het recept van de Nectar en gember limonade

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden:

Bereiding:

Was de citroen en maak deze goed schoon met een schuursponsje. Snijdt de schil in stukjes. Schil de gember en snij in kleine stukjes zodat de smaak goed vrij komt. Haal de pit uit de nectarine en snij in stukjes. Stop deze in de keukenmachine of blender en maak deze zo fijn mogelijk. Voeg dan alle ingrediënten in een kan en voeg de Green Sugar en muntblaadjes toe. Zet een half uur in de koelkast zodat de smaken goed vrij komen. Serveer met een paar ijsklontjes.