


Mandarijnen op siroop met Green Sugar
Mandarijnen op siroop zijn heerlijk om gewoon zo te eten. Deze kunnen ook echter prima gebruikt worden voor in de suikervrije kwarktaart, door de Griekse yoghurt of ter decoratie van een taart of cake.
Klik hier voor het recept van de Mandarijnen op siroop met Green SugarBereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden:
- 4 - 5 mandarijnen (afhankelijk van de grootte)..
- 2 - 3 eetlepels Green Sugar (kristal of poeder)
- 400 ml water
Bereiding:
Ontdoe de mandarijnen van de schil. Zorg ervoor dat je de restjes van de schil goed verwijdert. Doe het water, de mandarijnen en de Green Sugar in een pan en breng aan de kook.
Vervolgens 15 - 20 minuten laten koken op een lage stand. Met een lepel af en toe even doorroeren.
Eet smakelijk!



Green Sugar yoghurt met appel & kaneel
De combinatie appel & kaneel is een basis dat voor heel veel recepten gebruikt kan worden. Wij hebben er vandaag een yoghurt met Green Sugar appel & kaneel van gemaakt. Een combinatie die je ook in de supermarkt tegenkomt maar deze is vele malen lekkerder. Het smaakt als een stukje gezonde appeltaart in de yoghurt. Heerlijk!
Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden:
- 4 appels
- 3 eetlepels Green Sugar (kristal of poeder)
- 100 ml water
- 1 tl kaneel
- 400 - 500 g (Griekse) yoghurt
Bereiding:
Schil de appels en snij deze in kleine stukjes. Doe het water, de appels, Green Sugar en kaneel in een pan en breng het aan de kook. Laat vervolgens voor ongeveer 15 - 20 minuten zachtjes koken totdat de appels zacht geworden zijn. Tijdens het koken af en toe even doorroeren met een lepel.
Haal de pan van het vuur en prak de appels met een vork en tenslotte nog even goed doorroeren.
Serveer vervolgens in schaaltjes of glazen en begin met een laagje van het appel & kaneel mengsel. Vervolgens doet u er een laagje yoghurt op. Dit blijft u herhalen totdat de yoghurt en het appel en kaneel mengsel op zijn.
Eet smakelijk!



Green Sugar aardbeienmousse
Deze aardbeienmousse is sneller klaar dan dat u een vruchtenyoghurt in de winkel kunt kopen. En hier zitten tenminste echte aardbeien in en niet een klein percentage concentraat. En dat proeft u! Bovendien is het zonder toegevoegde suiker en allerlei andere andere kleur- en smaakstoffen.
Bereidingstijd: 10 minuten
Benodigdheden:
- 200 g ongezoete slagroom
- 3 eetlepels Green Sugar (kristal of poeder)
- 200 g aardbeien
Bereiding:
Voeg de Green Sugar (0 calorieën) toe aan de slagroom en klop deze stijf. Snij de aardbeien in kleine stukjes en voeg deze aan de slagroom toe. Even 30 seconden goed door elkaar mengen en klaar.
Serveer vervolgens in schaaltjes of glazen en decoreer met een paar aardbeien of eventueel ander fruit.
Eet smakelijk!



Green Sugar cheesecake berry cups
Green Sugar Cheesecake Berry cups, het heerlijke en verantwoorde dessert of gewoon lekker als tussendoortje. Wij hebben deze met bosbessen en aardbeien gemaakt, maar u kunt natuurlijk elk ander fruit gebruiken dat uzelf lekker vindt. U heeft maar een paar ingrediënten nodig en het is bovendien supersnel gemaakt.
Bereidingstijd: 10 minuten
Benodigdheden:
- 200 g verse, klassieke roomkaas
- 100 g Griekse yoghurt
- 2 -3 eetlepels Green Sugar poeder
- 200 g ongezoete slagroom
- 200 g aardbeien
- 100 g bosbessen
- Bereiding:
Doe de slagroom in een grote kom en voeg de Green Sugar poeder (0 calorieën, suikervrij) toe en klop dit tot een stijf geheel. Voeg vervolgens de roomkaas en de Griekse yoghurt toe en meng deze goed door elkaar.
Was vervolgens de aardbeien en bosbessen en snijdt de aardbeien in stukjes. Zet een klein bakje van de aardbeien en bosbessen apart, om later te gebruiken voor de decoratie.
Neem vervolgens een aantal glazen, of schaaltjes. Begin met een laagje bosbessen en doe daarop een laagje van het slagroom mengsel. Vervolgens een laagje aardbeien en daarop weer een laagje van het slagroom mengsel. Blijf dit herhalen, wissel af met de aardbeien en bosbessen, totdat het slagroom mengsel op is.
Tenslotte kunt u het geheel nog decoreren met de aardbeien en bosbessen die u apart hebt gehouden.
Zo eenvoudig en zo lekker. Uiteraard kunt u de aardbeien en bosbessen vervangen door ander fruit. Frambozen zijn bijvoorbeeld ook superlekker in dit gerecht.



Green Sugar bosbessen cupcakes
Snel, lekker en eenvoudig. Dat wil toch iedereen. Verwen je zelf met deze heerlijke cupcakes. Uiteraard kunt u zelf uw creativiteit gebruiken en de bosbessen vervangen door uw favoriete fruit.
Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden:
- 120 g (zachte) boter
- 150 g Green Sugar
- 2 grote eieren
- 1/2 kop yoghurt
- 250 g bloem
- citroen extract
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 150 g bosbessen
Bereiding:
Verwarm de oven op 200 graden. Meng de zachte boter met de Green Sugar in een grote kom (2-3 minuten). Voeg de eieren toe en meng tot een glad geheel. Voeg de yoghurt en het citroen extract toe. Meng dit vervolgens nogmaals tot een glad geheel.
Meng vervolgens in een andere kom het bakpoeder, bloem en zout. Voeg dit mengsel vervolgens toe aan het andere mengsel en meng tot een dik geheel. Voeg vervolgens de bosbessen toe en roer deze met een houten spatel in het mengsel. Vul vervolgens de cupcakes vormen voor drie kwart en zet deze ongeveer 20 minuten in de oven. Je kan testen of de muffins gaar zijn d.m.v.. van een tandstoker. Als de tandenstoker schoon uit de muffin komt zijn deze gaar.
Laat de muffins vervolgens afkoelen.



Green Sugar frambozen milkshake
Of het nu warm of koud is, er gaat niks boven een milkshake op basis van echt fruit. Houdt u van milkshakes, maar houdt u niet van de calorieën en suiker die er in overvloed inzitten? Dan is dit de oplossing. De ingrediënten: melk, frambozen en Green Sugar. Kan het nog gemakkelijker?
Bereidingstijd: 10 minuten
Benodigdheden:
- 200 ml melk
- 200 g frambozen
- 2 eetlepels Green Sugar
Bereiding:
Stop de Frambozen met de Green Sugar in een blender en mix totdat er een pasta achtige substantie ontstaat. Voeg de melk toe in de blender en nog even mixen en de gezonde en lekkere milkshake is klaar!



Green Sugar hemelse tiramisu
Tiramisu met Green Sugar. Deze tiramisu verdient de naam hemels. Zo ongelofelijk lekker en dat zonder suiker! Dat is maar goed ook want u eet gegarandeerd nog een extra portie. Als u dit aan uw gasten serveert zal er niemand geloven dat hier geen suiker inzit. En het is in 15 minuten klaar. Als u dit eenmaal geproefd heeft koopt u nooit meer een kant en klare versie. En als u het in een restaurant besteld zal het alleen maar tegenvallen.
klik hier voor het recept van de Green Sugar hemelse tiramisuBereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden:
- 250 g mascarpone
- 200 g ongezoete slagroom
- 1 kopje espresso
- 5 eetlepels Green Sugar (poeder of kristal)
- 3-4 eetlepels koffielikeur
- lange vingers
- 2 - 3 theelepels Green Sugar warme chocolademelk poeder of andere cacaopoeder
Bereiding:
Bereid de espresso en laat deze afkoelen. Voeg vervolgens 3 eetlepels Green Sugar aan de slagroom toe en klop deze vervolgens stijf. Meng de slagroom met 2/3 van de espresso, de koffielikeur, mascarpone en de overige 2 eetlepels Green Sugar. Meng totdat er een glad geheel ontstaat.
Besprenkel de lange vingers met de rest van de espresso en leg deze in een schaal als bodem. Doe vervolgens op de gemaakte bodem het mengsel dat u heeft gemaakt. Eventueel kunt u nog een tussenlaag van lange vingers maken. Maak het geheel mooi glad en decoreer het met de Green Sugar warme chocolademelk poeder of ander cacaopoeder.
Kan het nog makkelijker? Lekkerder in ieder geval niet!



Green Sugar gember & nectarine limonade
Misschien een wat meer ongebruikelijke combinatie, maar daarom niet minder lekker. Bovendien een echte vitamine boost. Verras uw gasten, kinderen of uzelf met deze frisse limonade.
Bereidingstijd: 10 minuten
Benodigdheden:
- 1 citroen
- 2 nectarines
- 2 cm gember
- 4-5 theelepels Green Sugar (naar smaak)
- 1-2 munt blaadjes
- water (met of zonder koolzuur)
- 5-6 ijsklontjes
Bereiding:
Was de citroen en maak deze goed schoon met een schuursponsje. Snijdt de schil in stukjes. Schil de gember en snij in kleine stukjes zodat de smaak goed vrij komt. Haal de pit uit de nectarine en snij in stukjes. Stop deze in de keukenmachine of blender en maak deze zo fijn mogelijk. Voeg dan alle ingrediënten in een kan en voeg de Green Sugar en muntblaadjes toe. Zet een half uur in de koelkast zodat de smaken goed vrij komen. Serveer met een paar ijsklontjes.